fbpx

Hundelska’s anmälningsvillkor

Nya tillfälliga villkor pga den rådande corona-pandemin

Med anledning av den rådande situationen med Coronavirus covid-19 inför vi följande tillfälliga regler kring avbokning och ombokning. Dessa bokningsregler gäller för bokningar som görs från och med 2020-03-18 och tills annat meddelas

Vi följer rekommendationerna från Folkhälsomyndigheten att du ska stanna hemma om du känner dig sjuk med symtom som snuva, hosta eller feber.

Om du behöver stanna hemma gäller följande nya villkor.

Ombokning: Ombokning kan göras fram till 8 timmar innan kursstart. Ombokning sker till nytt kursdatum alternativt erhålls ett värdebevis giltigt ett år från ombokningstillfället, för inbokning vid annat tillfälle.

Inställd kurs: Om instruktören uppvisar några sjukdomssymtom och riskerar att smitta deltagare försöker vi i första hand hitta en ersättare som kan hålla kursen enligt plan. I andra hand ställer vi in kursen. Vid inställd kurs erbjuds i första hand ett alternativt datum för kursen, i andra hand återbetalas hela kursavgiften.

Här hittar du mer information om Hundelskas åtgärder att försöka sakta ner spridningen av Coronavirus covid-19

Priser, betalning & ångerrätt

Priset varierar mellan olika kurser och du hittar aktuellt pris på respektive kursbeskrivning.

Alla priser anges inklusive 25%moms.

Vi administrerar de flesta av våra kurser och bokningar i samarbete med www.dinkurs.se och du betalar i samband med bokningen. Det skickas en bokningsbekräftelse till den mailadress du uppgett. Hör av dig till oss på info@hundelska.se om något krånglar med bokningen eller om du inte får någon bokningsbekräftelse.

Bokningsbekräftelsen innehåller det du behöver veta inför kursen, men du är självklart välkommen att höra av dig om du har några frågor eller funderingar.

Om du anmäler dig till reservlistan på den kurs du helst vill gå och även bokar in dig på en annan kurs så flyttar vi dig kostnadsfritt från den ena kursen till den andra om en reservplats blir tillgänglig. Detta gäller under förutsättning att du så fort du accepterat reservplatsen meddelar oss att du inte längre är intresserad av den andra kursplatsen och att startdatum för den andra kursen inte har passerat.

Vi följer konsumentlagstiftningen. Köp/anmälan till t.ex. kurs, tävling eller privatträning är bindande, om den inte återtas enligt nedanstående villkor Ångerrätt: Du har enligt distans- och hemförsäljningslagen (2005:59) rätt att ångra dig och avboka din anmälan genom att meddela oss senast 14 dagar efter det att vi bekräftat din anmälan. Detta gäller från den dag du har mottagit produkten. Köper du en tjänst (t.ex. kurs, tävling, privatträning eller BPH) gäller det från den dag du beställde tjänsten. Ångerrätten anses förbrukad om du inom dessa 14 dagar påbörjar en beställd tjänst (t.ex. kurs). Genom att boka in dig på en kurs, så samtycker du till att tjänsten anses påbörjad vid kursstarten, oavsett om du närvarar vid kursstarten eller ej samt att ångerrätten därmed är förbrukad vid kursstarten.

Vid avbokning med hänvisning till distansköplagen återbetalas hela kursavgiften minus en administrativ avgift på 10% av beloppet. Denna avgift är till för att täcka Hundelskas kostnader i samband med er kortbetalning.

Hundelskas personuppgiftspolicy du kan läsa mer här hur vi hantera dina personuppgifter enligt GDPR

Du godkänner även via anmälan att du automatiskt kommer med i Hundelskas mejllista med information om tävlingar/kurser och erbjudanden. Vill du inte stå i den så skickar du ett mejl till info@hundelska.se och berättar att du vill avskriva dig från mejllistan

Övriga villkor:

Enligt lagen om tillsyn över hundar och katter (lag 2007:1150) har en hundägare alltid strikt ansvar för sin hund och det gäller självklart även när ni är på kurs och vid privatträning.

Hunden ska vara vaccinerad enligt SKK’s rekommendationer, och vaccinerad mot kennelhosta.

Valp kan påbörja valpkurs innan påfyllnadsdosen som ges vid 3 månaders ålder, under förutsättning att grundvaccinationen är gjord. Rådgör med din veterinär om du är osäker.

Om hunden är sjuk ska den stanna hemma, särskilt om det är något som smittar. Du som hundägare är välkommen att delta utan hund. 

Löptikar är välkomna på vissa kurser som hålls utomhus, men inte under de mest intensiva löpdagarna (höglöpet). Meddela alltid om din hund löper. Vi tillåter inte löptikar på kurser som vi har inne i skolhuset på Hundudden samt de flesta Nose Work kurserna. Skulle din tik börja löpa innan/under kursen så får du gå med som åhörare.