fbpx

Tjänster

Hundelska är hundskolan för alla som älskar hundar och som vill ha roligt när man tränar hund. Vi erbjuder professionell hundträning i grupp eller privat, utredning och rådgivning vid hundproblem helt efter dina önskemål, samt skräddarsyr utbildningar för grupper eller föreningar.
Hundelska’s anmälningsvillkor

Vi finns på Hundudden i Stockholm, Spillersboda Norrtälje och i hela världen om du så vill!

Hundkurser

Att gå kurs med sin hund är både roligt och lärorikt. Om hunden får kul aktivering så blir den glad och harmonisk, därför har vi mängder av roliga kurser. Vi har en kurs för alla; för valpar, unghundar mitt i livet, gamla, stora och små hundar där vi arbetar med ras- och individanpassad träning.

Våra övningar är enkla, effektiva och roliga och anpassade för dig och din familjehund!

Privatträning

Vill du träna privat?

Ibland fungerar det inte att gå kurs (tiden, platsen osv) då kan du träna privat. Vi lägger upp träningen efter vad just du och din hund behöver.

Hundpsykolog

Behöver du hjälp av en hundpsykolog?

Har du problem med något av din hunds beteenden och vill få hjälp att ändra på det? Gör din hund utfall mot andra hundar eller människor, har den svårt att varva ner, skäller i bilen, vid ytterdörren eller är du rädd att hunden river huset när den blir lämnad ensam hemma? Kanske är hunden rädd, osäker eller överglad. Oavsett vad det är så kan vi hjälpa dig och din hund.

Yrkesutbildningar

För dig som vill fördjupa dig i hundträning erbjuder vi olika instruktörsutbildningar.

Onlineträning

Med dagens teknik kan vi erbjuda träningstips och beteenderådgivning via telefon och/eller videosamtal.

Kanske mår din hund bättre av att få stanna hemma i sin lugna miljö, eller så har du långt att åka. Telefon- och videkonsultation är ett utmärkt komplement till våra “vanliga” privatlektioner och kan antingen användas som uppstart eller uppföljning. Ofta kan man klara sig med enbart telefon- eller videokonsultation, men det beror på situationen.

Skräddarsytt

Vill du att jag kommer och håller en kurs hos dig? eller är ni några som vill ha en egen kurs? Jag är flexibel, hör av dig så kommer vi på en bra lösning och en rolig kurs.