fbpx

Privatträning

Vill du träna privat?

Ibland fungerar det inte att gå kurs (tiden, platsen osv) då kan du träna privat. 
Privatträning är ett bra sätt att få ut maximalt av din och din hunds träning, oavsett om du är nybliven hundägare eller har tränat hund i flera år.

Vi hjälper dig att sätta upp realistiska mål. Kanske vill du ha en bra vardagslydnad, få bukt med oönskade beteenden hos din hund eller träna mer specifikt för tävling eller prov. 
Dina individuella förutsättningar och mål avgör hur vi lägger upp träningen.
Därför inleds din personliga träning med ett samtal med din instruktör. Du får sedan en egen träningsplan som hjälper dig att träna vidare på egen hand.
Du bestämmer själv hur många gånger du vill träna privat. 

Vi finner lösningar och anpassar all träning efter dig och din hund.

Privatträning 60 min: 1170 kr inkl moms och hjälp med träning på Hunduddens Träningscenter av en hund.  Vill du träna med fler av dina hundar under samma timme så betalar hund två 60%.
Vid hembesök tillkommer ett tillägg på 900kr per tillfälle. Är det utanför tullarna tillkommer 40kr/mil + ev. trängselskatt.
Kontakta oss alltid innan bokning av hembesök.

Är ni flera som vill träna privat så kan vi lägga upp en skräddarsyddkurs just för er. Hör av dig för prisuppgifter på info@hundelska.se

Telefon- och videkonsultation är ett utmärkt komplement till våra “vanliga” privatlektioner och kan antingen användas som uppstart eller uppföljning. Ibland kan man klara sig med enbart telefon- eller videokonsultation, men det beror på situationen. 30 min telefonkonsultation 450kr inkl moms.

Hör av dig om du har frågor. Om du inte hittar en som tid nedan som passar er eller inga tider är listade kontakta oss på  info@hundelska.se  

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och bokar en tid. 
Interesseanmälan för privatträning